04 јануари 2013 | Кафе пауза

Филмска листа за продолжен празничен викенд

Ако немате идеја кој филм да го изгледате овој викенд, размислете за овие пет предлози, кои своите први прикажувања ги доживејаа во 2012 година.

Ирско Мартини

Енергичен коктел направен од Бејлис, виски и кафе...
Датум: 04 јан 2013

Идеи за фризури со марама во согласност со вашиот имиџ

Марамите се одличен аксесоар за коса. Еве неколку интересни идеи за фризури со марама.
Датум: 04 јан 2013
, Автор:

50 начини за ослободување од стрес кои траат 5 минути или помалку…

Погледнете ја оваа листа од 50 начини на кој можете да се ослободите од стресот и размислите кои од нив најмногу би ви одговарале.

5 митови за ноќниот живот во Њујорк

Њујорчанката Џесика Кјулик сфатила дека светот погрешно гледа на ноќниот живот во Њујорк и ни ги открива петте најчести митови поврзани со него.