02 јануари 2013 | Кафе пауза

Книга: „Нешто од Тифани“ – Мелиса Хил

Сонот на секоја девојка е да добие нешто од Тифани, скап накит во сина кутија, но дали тоа е единствен услов за подарокот да биде совршен?
Датум: 02 јан 2013
, Автор:

Што се случува во машкиот мозок и како тој функционира?

Зошто не го спуштаат капакот од ВЦ-школката? Зошто толку се опседнати со своите коли? Дали можат да имаат одличен секс, но да не размислуваат за каква било иднина со девојката?
Датум: 02 јан 2013
, Автор:

Мебел направен од Фиќо

Ако случајно имате Фиќо, ова е добра идеја како да го рециклирате.