24 декември 2012 | Кафе пауза

Листи за подобрување на продуктивноста на работното место

Користењето на листи може да ви заштеди околу 90 минути дневно и да ја подобри вашата продуктивност на работното место.
Датум: 24 дек 2012

Ракавици – незаменлив зимски аксесоар

Ракавиците се задолжително парче облека во зимските денови и тоа не само затоа што ни ги штитат рацете од ладното, туку тие можат да бидат и фантастичен моден додаток.
Датум: 24 дек 2012
, Автор:

Дали на децата да им ја кажете вистината за Дедо Мраз?

Доколку ве мачи дилемата дали треба да ги лажете вашите деца за постоењето на Дедо Мраз или треба да ги оставите да им проработи фантазијата, еве што мислат педагозите на оваа тема.

Превитканиот мост во Сараево

„Festina Lente“ е мост во Сараево, чиј дизајн е дело на тројцата босански дизајнери Аднан Алагиќ, Бојан Канлиќ и Амила Хрустиќ.

Распламтените фотографии на Станислав Аристов

Користејќи чкорчиња, оган и чад, рускиот фотограф Станислав Аристов, повеќе познат како Пол Тергејст, ги создава овие магични фотографии полни со детали и дејство.
Датум: 24 дек 2012
, Автор:

Мило бебе-панда си игра со голема топка

Ова мало мече очигледно се вљубило во неговата нова ирачка, чим не ја испушта од раце и постојано ја гушка.