22 декември 2012 | Кафе пауза

Како спијат маж и жена во брачен кревет?

Додека сте сингл, царувате со вашиот кревет, но кога ќе почнете да го делите навечер со друг, може да се соочите со една од две ситуации...
Датум: 22 дек 2012
, Автор:

Дали мобилните телефони ни го „пржат“ мозокот?

Како да ја намалите штетноста од радијацијата која ја шират мобилните телефони, врз вашето здравје?

Што треба секоја жена да знае за љубовта до 30-тата година?

Љубовните врски на позрели години, носат поинакви очекувања и поинакви лекции за љубовта. Ова се нештата кои секоја жена би требало да ги знае за љубовта до 30-тата година од својот живот.
Датум: 22 дек 2012
, Автор:

Направете сами: Креативни празнични декорации

Доколку сѐ уште не ве фатило празничното расположение, поттикнете ја вашата имагинација, изработувајќи некое од овие 15 креативни лампиони и новогодишни украси.

Чудни работи инспирирани од Гангнам стилот

Светската зараза со Гангнам стилот, очигледно нема намера да заврши, туку напротив, почнува да зазема нови размери. :)