Најдобрите забранети реклами за 2012 година

Како и пред секоја Нова година, така и пред оваа, доаѓа време кога се прогласуваат работите кои биле најдобри во тековната.

Математичка формула за совршено накитена елка

Студенти од универзитетот во Шефилд создале формула за совршено украсување елка. Според формулата идеалната елка е висока 170 сантиметри, а на неа треба да се постават 35 лампиони.

Како да го отстраните лакот за нокти без ацетон?

Претераното користење ацетон може да предизвика главоболки, иритација на очите, задушување и мачнина. Токму затоа следат неколку трикови за отстранување на лакот од ноктите, без помош на ацетон.
Датум: 18 дек 2012
, Автор:

Меѓуетничките пријателства се многу корисни за младите

Науката покажува дека пријателствата меѓу припадници на ралични етнички заедници се многу пожелни поради тоа што носат корист за младиот човек.

Снешко од Карибите

Сини мускули, големи очила за сонце и зелено фризурче – тоа е Снешко од Карибите.

50 срцепарателни филмски моменти во едно видео

Подгответе се за силни емоции во осум минути. Земете ги хартиените марамчиња покрај вас и стиснете плеј. :)
Датум: 18 дек 2012
, Автор: