14 декември 2012 | Кафе пауза

За колку минути ќе ја решите загатката?

Оваа загатка, децата на претшколска возраст можат да ја решат за 5-10 минути, на програмерите може да им треба 1 час, а на останатите луѓе... Епа, проверете. :)
Датум: 14 дек 2012
, Автор:

4 вистинити стереотипи поврзани со мажите

Постојат голем број стереотипи поврзани со мажите. Иако може да се каже дека многу од нив се потполно неосновани, сепак постојат и онакви кои не случајно се општо познати.
Датум: 14 дек 2012
, Автор:

Шејк од Бејлис со вкус на кафе

Релаксирајте се со вкусен шејк од Бејлис кој има вкус на кафе...
Датум: 14 дек 2012

Филм: Воин (Warrior)

Извонредна комбинација на драма и борбени сцени, на физичка и емоционална борба

Со помош на пивото против настинките

Иако повеќето од нас, во зимските денови најпрво се фаќаат за топлиот чај, сепак истражувачи од Јапонија тврдат дека наш прв избор треба да биде пивото, доколку сакаме да се заштитиме од преладувањето.

Воз „дух“ патува низ Канада

На овие фотографии можеме да го доживееме светот онаков каков што изгледа за најмалите животни и инсекти околу нас.

Модерен Пинокио

Интересно видео во кое можете да видите како една ламба се однесува како животно...