Книга: „Домаќинка од Бога дадена“ – Софи Кинсела

Одлична книга која ќе ве насмее до солзи и ќе ве потсети дека може да бидете сè што ќе посакате во животот и дека никогаш не е доцна за промена.
Датум: 12 дек 2012
, Автор:

Светот превртен наопаку

Британскиот фотограф Колтон Морис гледа на светот низ една поинаква перспектива – обратно од сите останати луѓе.

Посвојувањето куче во неговите последни часови можеби беше најдобрата одлука во мојот живот…

Емотивна приказна за спасувањето на едно куче кое чекало да биде успиено...

Како да живеете долг и среќен живот?

Постојат одредени совети кои се резултати на многу истражувања и кои би ни помогнале да си го подобриме животот во многу аспекти.
Датум: 12 дек 2012
, Автор:

10 гурмански сендвичи за мажишта

Сендвичи кои лесно можат да ве најадат со оглед на тоа колку се богати со хранливи материи и различни вкусови.

Перверзни монети

Најчесто се изработувале од бронза или од бакар, па немале некоја голема вредност. Едната страна ја означува услугата, а другата сумата пари која треба да се плати на касиерот.

Да не ви студи?

Фатија зимските студови и мразови, па токму затоа овој неверојатен изум и тоа како ќе ни биде потребен.