Уникатни македонски покани за свадба

Свадбената покана е составен дел од целокупната слика за една свадба, па доколку сакате сѐ да биде под конец, треба да се погрижите таа да биде уникатна и интересна.

Што ви кажуваат акните?

Сите сме пробале да го објасниме појавувањето на акните како резултат на хормонална промена. Но, местото на кое се појавиле акните значи повеќе отколку што претпоставуваме.
Датум: 05 дек 2012
, Автор:

Совршени зимски комбинации на облека

Ве фаќа депресија при самата помисла на шарените летни комбинации? Еве некои предлози кои совршено одговараат за различни пригоди во зимскиот период.
Датум: 05 дек 2012
, Автор:

Здравствени придобивки од кафето во споредба со чајот

Кафето може да предизвика менување на бојата на забите, а чајот содржи флуроид кој ги заштитува.

Како пукаат пуканките?

Кино, гледање филмче во домашна атмосфера, роденден, собиранка или диета, сите овие работи се незамисливи без најекономичната вкусна закуска, пуканките.

Дигитализирано цвеќе кое расте без да го посадите

Во саксијата има електронски систем, кој е способен сам да ја дозира водата, хранливите материи и воздухот, кои му се потребни на цвеќето.

Кој во кого гледа во теретаната?

Интересно стрипче за различните луѓе кои ги среќаваме во теретаната и нивните желби.