Астрологијата и пријателството

Проверете кој хороскопски знак е вистински пријател, кој е злопамтило, а кој е секогаш расположен и забавен.

Филм: Временска јамка (Looper)

Филм за борбата помеѓу сегашните и идните потреби во животот, како и за опстанокот во најсурови услови...

Карамелизиран чизкејк со јаболка

Десерт во боите и вкусот на есента...
Датум: 25 ное 2012
, Автор:

Кога ќе пораснам сакам да бидам…

Наивно ли е да сакаш да си го исполниш сонот од детството? Сме сонувале дека сакаме да бидеме балерини, пилоти, писатели, учителки... Нашите детски соништа се уништуваат во истиот момент кога ќе допрат до реалноста...
Датум: 25 ное 2012
, Автор: