Најдобри и најбезбедни начини да ѝ ја покажете вашата љубов

Доколку во вашиот живот имате посебна дама на која сè уште не сте ѝ навестиле колку ви значи, можеби најдобро е да го сторите тоа што поскоро.
Датум: 20 ное 2012
, Автор:

Тест: Кое е вашето внатрешно професионално животно?

Дали може да научите нешто од животните за вашиот професионален живот? Решете го овој тест и ќе дознаете со кое животно имате исти работни навики.
Датум: 20 ное 2012

Да, постои полесен начин за јадење калинка!

Видео кое ќе ви покаже како брзо и лесно да стигнете до вкусните сочни зрна, а ќе ви даде и неколку идеи што да направите со нив... Уживајте!

Фантастична музичка плејлиста со миксови и преработки

За добра забава, потребна е и одлична музика, па за вашата следна журка топло ви ја препорачуваме следнава плејлиста.

Дали црвената боја е за сите црвена?

Дали е можно тоа што вие го нарекувате „црвено“ за некој друг да значи „сино“?

Зимска капа со вградена плетена брада

Станува збор за плетен додаток кој е одлична заштита во ладните зимски денови, а особено е корисен за сите оние кои се занимаваат со зимски спортови, кои сакаат да планинарат, да се маваат со снежни топки и слично.

Кога сонцето и маглата ви посакуваат добро утро…

Сликајќи додека сонцето полека се издига над хоризонтот, фотографот извонредно ја нагласил мистичноста со која изобилуваат планините и долините.