06 октомври 2012 | Кафе пауза

5 најсреќни држави за живеење

Светскиот извештај за тоа каде најсреќно се живее, кој го создава комисија од Обединетите Нации, нуди листа според која јасно во која земја граѓаните се најисполнети од животот кој таа им го нуди.

Исклучително талентираната виолинистка Линдзи Стирлинг

Јутјуб-сензацијата Линдзи Стирлинг е можеби првата (и единствената) артистка во светот која направила комбинација од класична виолина, модерен танц и од... Легендата за Зелда?!

Лекции за безвремена убавина

Дали би сакале да имате совршена холивудска шминка? Следете ги следниве инструкции и лесно ќе ги совладате лекциите за безвремена убавина.
Датум: 06 окт 2012

Шармот на есента

Ништо не ја сигнализира транзицијата од летото кон есента, како промената на бојата на листовите...

Кафе, текила и тиква – комбинација која изненадува

Прекрасна комбинација на кафе и алкохол збогатена со арома на тиква...