02 октомври 2012 | Кафе пауза

Кои се подобри „Marvel“ или „DC Comics“?

Ова е една од најстарите и најтрајните расправии помеѓу фановите на стрипови.

Препознајте го верниот маж

Дали понекогаш посакувате да постои формула за полесно препознавање на верноста кај мажите? Иако не постои 100% гаранција за такво нешто, сепак одредени карактеристики може да предвидат...
Датум: 02 окт 2012

Најпознатите цитати од Вуди Ален

„Ако сакаш да го насмееш Господ, кажи му ги своите планови.“
Датум: 02 окт 2012
, Автор:

9 совети за учење кои навистина помагаат

Неколку совети и трикови кои можат да ви помогнат многу полесно да го совладувате материјалот...

Како реагираат дечиња кои првпат јадат сладолед?

Видеото на кое дечиња првпат во животот вкусуваат сладолед, за кус период стана вистински хит на интернет.

10 европски замоци во кои можете да престојувате

Ако сакате да се почувствувате како дел од кралско семејство додека сте на одмор, морате да ги имате предвид овие десет прекрасни европски замоци кои денес се пренаменети во хотели.

Куќи кои наликуваат на човечки лица

Дали некогаш ви се случило да застанете пред некој објект и да си помислите дека прозорците и вратата, на некој начин формираат човечко лице?