10 септември 2012 | Кафе пауза

Забавна чаша за повкусна голтка кафе

Испијте го кафето и ѕирнете во чашата. Ве чека изненадување. :)
Датум: 10 сеп 2012
, Автор:

5 креативно рециклирани авиони

Кога еден огромен Боинг 747 Џамбо Џет ќе биде доволно стар за да не се употребува повеќе, се создава навистина голема количина отпад која може да се рециклира и од неа да се добие нешто ново.

Домашен робот кој прави коктели

Овој домашен коктел мајстор е направен од неколку технички инженери и е наречен „Inebriator“. На дадена команда тој сам ви го приготвува вашиот одбран коктел.

12 негативни мисли кои ве спречуваат да бидете среќни

Вашите денешни мисли се креатори на вашиот утрешен живот. Прочитајте ги 12-те деструктивни начини на размислување, кои треба веднаш да ги избркате од вашиот мозок.

Зајдисонцето ширум светот

Во зависност од временските услови, небото на зајдисонце може да добие црвена, жолта, виолетова или зелена боја. Погледнете како изгледа зајдисонцето во различни делови од светот.
Датум: 10 сеп 2012

Необична црно-бела убавина

Московскиот фотограф Александер Коклов го користи човечкото лице како негово платно, за да креира графички црно-бели илустрации.