Совети за љубовните врски кои ги научивме од серијата „Очајни домаќинки“

На ултрапопуларната серија ù дојде крајот, па редно е да се запрашаме какви сè совети за љубовните врски добивме од дамите на улицата Вистерија Лејн.
Датум: 02 сеп 2012
, Автор:

Какви пријатели се хороскопските знаци?

Без разлика дали сте лојални лавови, независни водолии или друг хороскопски знак, прочитајте што велат ѕвездите за вашиот стил на пријателство.
Датум: 02 сеп 2012

Прасиња од тесто

Кифлички со одличен вкус, перфектни за детски прослави и родендени...

Верни пријатели или отворени непријатели – сè според заслугата!

Во животот запознаваме многу различни луѓе, а штом ги запознаеме должни сме да им ја дадеме основната почит која секој човек ја заслужува. Но откако ќе ги преминат границите, имате должност кон самите себе да престанете да ги почитувате нив!
Датум: 02 сеп 2012
, Автор: