24 август 2012 | Кафе пауза

Недофатливите (The Intouchables)

Филм за тешките човечки судбини, социјалните разлики и инцидентните пријателства...
Датум: 24 авг 2012
, Автор:

Развојот на Њујорк од 1879 година до денес

Њујорк е една од најпознатите метрополи во светот. Фасцинантно е да се погледне брзиот развој на градот и едновековната еволуција на облакодерите.

Со промени во исхраната до почиста кожа

Здрава исхрана која ќе ви помогне во борбата против акните и мозолчињата.

Есенската колекција на Дереон – 2012

Есента не претставува само дождливо и облачно време, напротив, може да биде мошне интересна. Доказ за тоа е новата колекција на модната куќа „House of Dereon“ за оваа есен...
Датум: 24 авг 2012
, Автор:

Опуштена летна атмосфера низ фотографии

Уживајте во следните фотографии кои ги визуелизираат летните моменти кои остануваат долго во сеќавање...

Љубовен астролошки профил за машки близнаци

Близнаците се воздушен знак и затоа ако тој навистина ви се допаѓа ќе мора да го пуштите да дише слободно онолку колку што му е потребно.

„Страшно“ здрава храна: черепи од овошје и зеленчук

Кој вели дека здравата храна не е страшна и дека витамините не касаат? :)
Датум: 24 авг 2012
, Автор: