20 август 2012 | Кафе пауза

Супер Марио во мисија против пушењето

Станува збор за исклучително интересен уметнички потег, кој испраќа сила порака до пушачите...
Датум: 20 авг 2012
, Автор:

Љубовен астролошки профил за женски близнаци

Таа е енергична и возбудлива и постојано е во потрага по нешто ново. Има повеќе интереси, но ниту еден од нив не ѝ го задржува долго вниманието.

Најубавата Алфа Ромео досега

Заводливиот автомобил ја има специфичната предна решетка, над која се извиваат линиите карактеристични за спортски автомобил.

Славните личности во улога на фотографи

Кога познатите ќе го преземат фотоапаратот во свои раце...

Неверојатни минијатурни скулптури кои ќе ве остават без зборови

Секоја скулптура е со неверојатни детали, како минијатурен свет, преполн со живот и приказни.