17 август 2012 | Кафе пауза

Непријатни работи кои се случуваат за време на секс

Сексот е неверојатно добра работа, но понекогаш се случуваат незгодни, па и смешни ситуации кои прават партнерите да се чувствуваат непријатно. Еве неколку...
Датум: 17 авг 2012
, Автор:

Филмски маратон со Марио Касас

Избор од неколку филмови во кои Марио Касас доволно често ќе ви го окупира екранот...

Одлична нова колекција од незаменливиот Ели Сааб

Безвремената елеганција на неговите креации продолжува лесно да се забележува и во новата колекција „Resort“ за 2013 година.

Компилација од преработки на “Somebody That I Used to Know” направена лично од Готје

Ни самиот Готје не останал рамнодушен на целата еуфорија околу неговата песна...

Супердрвјата во Сингапур

Неверојатни дрвја во новиот парк на Сингапур кои ќе ве остават без зборови...

Би живееле ли во ваква гаража?

Овој несекојдневен простор е резултат на желбата на еден млад Бразилец својот дом да го обликува според својата најголема страст.