14 август 2012 | Кафе пауза

Живиот свет на Галапагос

Архипелагот Галапагос, кој се наоѓа на растојание од 972 километри западно од Еквадор, е познат по специфичниот растителен и животински свет.
Датум: 14 авг 2012

Летни парчиња облека кои мажите ги сакаат

Ова се неколку парчиња облека и комбинации, кои мажите ги сметаат за секси. Мини здолништа, тесни фармерки, но и спортски и лежерен изглед често знае да им ја разбуди фантазијата, особено во лето.
Датум: 14 авг 2012
, Автор:

50 одговори на едно тешко прашање…

Педесет странци од различни култури, религии, раси и делови од светот одговараат на едно исто прашање.

Што неговите необични задоволства зборуваат за неговата личност?

Начинот на кој мажите се справуваат со себеси после стресен ден на работа или пак се наградуваат после успешен ден, може да открие некои карактеристики од неговиот карактер...

Современи дневни соби со отворен поглед кон надвор

Дневни соби со речиси невидливи граници помеѓу внатрешноста и надворешниот свет.