12 август 2012 | Кафе пауза

Како си поминуваат хороскопските знаци во кафеана?

Секој хороскопски знак има различен стил на однесување кога пие и се забавува. Дознајте какви сте вие во кафеана, во очите на луѓето околу вас. :)

Се сеќавате на убавата Миа Колучи од „Млади бунтовници“?

Најверојатно нема ниту еден млад човек во државава кој не ја гледал аргентинската ТВ серија „Rebelde Way“ (Млади бунтовници) во тинејџерските години и сите ја сакавме убавата Миа Колучи...

Четири сестри обновуваат фотографии од детството

Станува збор за фотографката Вилма Хурскаинен од Хелсинки, која ги замолила своите 3 сестри да обноват триесетина фотографии од нивното детство, кои ги направил нивниот татко.

Тајната формула за успех

Сите луѓе се раѓаат и умираат. Но ретки се оние кои вистински знаат да живеат. Не се мери среќата со тоа каде си бил, туку колку квалитетно си го поминал твоето време. Нема тајна формула за успех и за среќен живот...
Датум: 12 авг 2012
, Автор: