Мудри мисли од Наполеон Бонапарта

Многу мудри мисли и изреки искажани од Бонапрата останале да сведочат за неговата генијалност...
Датум: 31 јул 2012
, Автор:

Северна Кореја – земја во која сè е политика

Северна Кореја важи за една од најстрогите земји во кои сè се сведува на политика. Сите манифестации, почнувајќи од парадите, па сè до концертите, се поврзуваат со политиката.
Датум: 31 јул 2012

Кога познатите би го немале својот гламурозен изглед…

Сте помислиле како би изгледале вашите идоли кога би биле обични луѓе, кои немаат толку време да се грижат за својот изглед?

5 апликации и додатоци за ајфон кои мора да ги имате

Појавата на ајфонот дефинитивно сè повеќе и повеќе ја буди креативноста кај луѓето. Тоа одлично се гледа преку овие гаџети...

Каков вид плата земате вие?

Бидејќи платите во нашата земја се ниски и ретко кој е задоволен со своите месечни примања, тие си заслужуваат свои имиња. Па каква плата добивате вие?

100 години Олимписко лого

Листа од вкупно 33 логоа специјално дизајнирани за Олимпијадите во последните 100 години...