Интересни идеи за летен маникир

Доколку ви требаат идеи за летен маникир, ова се нашите предлози. Неонски бои, полумесечинки, нокти со изглед на сложувалки...
Датум: 24 јул 2012
, Автор:

Како да ги подобрите вашите пишувачки вештини?

Веќе сте ја совладале основата на пишувањето која ве прави добар автор, но сте се запрашале ли дали можете да ги поместите своите граници?

Зошто не можете да откриете дали ве лажат?

Постојат и истражувања кои потврдуваат дека колку и да се трудиме, никогаш не можеме да бидеме сигурни дека сме фатиле некого во лага.

Летна романса со Брендон Бојд и неговата уметност

Кога станува збор за вистински талентирани личности коишто буквално сè што ќе допрат го претвораат во уметност, тогаш навистина секоја критика е непотребна, останува само воодушевувањето.

Како да се облекувате за да изгледате послабо?

Гардеробата која ја поседувате треба да ја комбинирате паметно, бидејќи таа може визуелно да ве направи повисоки и послаби. Следете ги следниве совети и секогаш ќе се чувствувате пријатно кога сте некаде излезени.

Макао – азискиот Лас Вегас

Совршена дестинација за туристите кои трагаат по незаборавен одмор...
Датум: 24 јул 2012
, Автор: