Олимписките игри низ историјата

Повеќе од еден век Летните Олимписки игри се исполнети со неверојатни спортски и културни постигнувања, но и со политика, конфликти, контроверзии и скандали.
Датум: 17 јул 2012

Рак и рак – пријателска комбинација

Никој не може повеќе да го насмее ракот од некој кој го споделува неговиот хороскопски знак, благодарение на чувството за апсурд кое го поседуваат и кое длабоко ги расположува.

Постигнете баланс во врската

За да успее една љубовна врска, неопходно е почитувањето и попуштањето, но пред сè балансирањето на работите...
Датум: 17 јул 2012
, Автор:

Цитати од легендарниот Џими Хендрикс

„Толку добро ме имитираа луѓето, што дури и ги копираа моите грешки.“
Датум: 17 јул 2012
, Автор:

Тест: Брзината на пишување го открива вашиот карактер

Луѓето кои пишуваат помеѓу 130 и 170 карактери во минута имаат стабилен карактер. Поседуваат добро развиени социјални вештини и имаат одлична смисла за организација.

Кога музиката би можела да се види на фотографии

Со помош на ритамот од техно песни, овој артист фотографира неверојатни и кратки моменти од експлозивни бои.