Близнаци и девица – пријателска комбинација

Овие двајца се големи интелектуалци кои уживаат да дискутираат за добри книги, политика и за тековните настани во земјата и во светот...

Креативни цитати за вистинското пријателство

„Кучето за разлика од човекот има многу пријатели бидејќи мавта со опашот, а не со јазикот.“

Најубавите барови на карипските плажи

Карибите изобилуваат со прекрасни егзотични плажи на кои постојано е забавно, а дел од вината за тоа ја сносат и овие уникатни барови распоредени по нивните рајски песоци.

Како да направите свадба на отворено?

Доколку планирате да правите венчавка од ваков тип, мора на ум да имате неколку работи, но најважно е да бидете едноставни и максимално да го искористите просторот.

Дали девојчињата отсекогаш ја сакале розовата боја?

Историјата покажува дека мајките не ги облекувале отсекогаш своите девојчиња во розова боја, ниту момчињата во сина...

Колоритна градинка во Париз

Архитектската компанија Palatre and Leclere Architects го промовираше својот најнов проект, колоритната француска градинка „Ecole Maternelle Pajol“ која се наоѓа во Париз.