Стапалки составени од камчиња

Ијан Блејк е шкотски фотограф, кој собира камчиња во разни бои, форми и големини и од нив составува човечки и животински стапалки, кои потоа ги поставува на интересни места и на крајот ги фотографира.
Датум: 23 јун 2012
, Автор:

Отворена првата дискотека под вода?

Здосадено ви е да излегувате во стандардните летни дискотеки, да се туркате и потите по гужвите? Можеби ви треба некакво освежување?

Индиско еспресо кафе

Пенеста магија во шолја со кафе, полна со јак, кремаст и сладок вкус...
Датум: 23 јун 2012
, Автор:

Сите круни на британското кралско семејство

Најпознатата и највредната круна во британската монархија е државната кралска круна. Составена е од многу скапоцени камења, меѓу кои е и еден од најретките дијаманти – „Втората ѕвезда на Африка“.
Датум: 23 јун 2012

Орсос – вашиот личен остров кој плови

Овој концепт дефинитивно привлекува многу внимание и може да биде одлична замена за вила или хотел.