Галеб ограбува продавница

Верувале или не, но овој галеб тивко и незабележливо си влегува во продавница и успева да изврши грабеж без никој да го види...

Митови и вистини за неверството

Еднаш неверен - секогаш неверен? Размислете подобро...

Кога би немало интернет…

Замислете одеднаш да снема интернет од непознати причини и да не се знае кога проблемот ќе биде решен. Што би правеле во таков случај?

Шекспирови мисли за животот

Најголемите мисли од најголемиот поет на светот...

Интересни факти за филмовите

Дали знаевте зошто сериите уште се нарекуваат „сапуници“ и кој е најгледаниот сериски филм?
Датум: 22 јун 2012

Соочување со најголемиот страв

Интересна приказна за надминување на една фобија и неколку кратки совети кои ќе ви помогнат при соочување со стравот...

Пониква – планински бисер на Осогово

Само со една посета ќе сфатите зошто ова место е наречено „воздушна бања“. Идеално е за прошетки во пролет и лето, па ако сакате да избегате од градската гужва, ова е нашиот предлог за вас.
Датум: 22 јун 2012
, Автор:

„El Nido Resorts“ – егзотично бегство од реалноста

Изолација, луксуз, егзотика и ексклузивност. Тоа е сè што ви треба за ова лето!