Љубовен астролошки профил за машки бикови

Патот кон освојување на срцето на маж роден во хороскопскиот знак бик, е преку неговиот стомак. Тоа значи дека ќе ве обожува доколку му зготвите вкусна храна или го однесете во некој добар ресторан.

Мотиви – колекција лето 2012

Природата стапува на сцена во летната колекција на Мотиви...

Како да интегрирате повеќе имејл-адреси во едно сандаче?

Управувајте ги сите имејл-адреси од само едно место.

Фотографии направени во вистински момент

Многу теоретичари за фотографија водат жестока расправија дека, како уметност, фотографирањето е многу повеќе отколку едноставно притиснување на копчето во вистинското време. Сепак...