Уникатни цртежи – спој на ликовите од Дизни и „Војна на ѕвездите“

Нејтан Бојд одлично ги прилагодил во едно улогите на овие две сосема различни приказни.

Домашни козметички препарати од кафе

Сте помислиле ли некогаш дека кафето кое секојдневно го пиете може да ви послужи како козметичко средство за нега на кожата и косата? Еве неколку брзи трикови за правење козметички препарати...
Датум: 13 јун 2012
, Автор:

Што се крие зад лошите навики на мажите?

Познато е дека никој не е совршен, но некои навики кај мажите може да бидат навистина вознемирувачки. Сепак, експертите успеаја да ги откријат и да ги дешифрираат најчестите лоши навики кај мажите.
Датум: 13 јун 2012

Сезонската храна на прво место во вашето мени

Сите ние многу добро знаеме дека доколку се храниме здраво, организмот ќе ни биде благодарен. Прв чекор до правилна искрана е одбирање на сезонската храна.
Датум: 13 јун 2012
, Автор:

Најромантичните ресторани во светот

Замислете се себеси како уживате во некој од овие ресторани, со магично опкружување, прекрасна природа, далеку од каков било стрес, а спроти вас саканата личност. Повеќе и не е потребно, зарем не?

Факти и фотографии од тропскиот рај Јамајка

Преубавиот остров во Карипското Море прославен по хедонистичкиот стил на живеење...