Нешта кои треба да ги одбегнете во кавга

Кавгите настануваат постојано, и во ред е, како инаку ќе се изборите за своите ставови и мислења? Најважно е да не кажете или направите нешто за што ќе се покаете....
Датум: 11 јун 2012
, Автор:

Малото прасе Хамлет го победува својот страв од скали

Интересно видео за мало гладно прасе кое го победува својот страв и нурнува во чинијата со храна...

Одберете облека според формата на вашето тело

Одберете облека која ќе ги истакне позитивните страни на вашето тело...

Необични свадбени фотографии

Фотографии какви што нема во сечиј свадбен албум...

Дали сте доволно паметни за да работите за најголемите светски компании?

Необични прашања од интервјуата за работа, кои многу зборуваат за начинот на размислување на кандидатите.

Револуционерен урбан автомобил на Ауди

Мал автомобил со несекојдневни детали кој лесно ќе се снаоѓа во урбаната сообраќајна џунгла...

Кревет кој сам ја мести постелата

Производителите на мебел „OHEA“ од Шпанија го претставија првиот автоматски кревет на светот кој сам се мести после спиење на него.

Кафе-позадина за вашиот десктоп #68

„Кафето е единствениот соговорник со кого можам да разговарам кога ќе станам од спиење.“
Датум: 11 јун 2012
, Автор: