Одбирам да блескам!

Одбирам да бидам среќна, жедна за знаење, инспиративна и неповторлива. Мојот животен избор е да оставам трага со своето постоење!
Датум: 09 јун 2012
, Автор:

Анксиозноста ја забрзува активноста на мозокот кај жените

Новите студии покажуваат дека мозокот кај жените кои премногу се грижат работи поактивно дури и при полесни задачи.

Најубавите приватни острови во светот

Мали парчиња рај на земјата кои може да се купат за пари...

„Те сакам“ кажано на холивудски начин

Видео со 95 романтични филмови спакувани на едно место...