07 јуни 2012 | Кафе пауза

Непалските ловци на див мед

Најпрво со чад ги бркаат пчелите, потоа се спуштаат по карпи високи до 3.000 метри, по скали направени од јажиња...
Датум: 07 јун 2012
, Автор:

Што сакаат девојките во врската?

Признаваме дека сме многу комплицирани и нашиот начин на дејствување не е ни најмалку едноставен. Но, доколку се грижите за вашата девојка, ќе се потрудите да ù го обезбедите следново во вашата врска...
Датум: 07 јун 2012
, Автор:

Здрава и брза диета за слабеење без напор

Со оваа диета ќе ги изгубите килограмите на природен и здрав начин, без да гладувате. После само 14 дена, резултатите ќе бидат евидентни.

Магична мини плажа отсечена од морето

„Playa de Gulpiyuri“ е најшармантната малечка плажа што некогаш сте ја виделе. Лоцирана е на околу 100 метри од морето, скриена во зелени пространства...
Датум: 07 јун 2012
, Автор:

Како да го подготвите автомобилот за продавање?

Ова се неколку куси совети кои ќе ви помогнат побрзо да привлечете потенцијални купувачи, кои ќе бидат задоволни од понуденото.

Запознајте го најсреќниот човек на планетава

Би посакале да живеете на Бермудите само да го запознаете овој прекрасен дедо, кој секојдневно ја пренесува својата среќа и љубов на сите оние што ги среќава.
Датум: 07 јун 2012
, Автор:

Фотографии и снимки од транзитот на Венера кои ќе ве остават без зборови

Погледнете како соседот на Земјата поминува пред лицето на Сонцето.