23 мај 2012 | Кафе пауза

Со колку луѓе го делите вашиот роденден?

Со помош на оваа табела која ги прикажува сите денови во една година, можете да видите колку луѓе го делат истиот ден на раѓање со вас.

5 брзи и лесни начини за драстична промена на вашиот изглед

Неколку предлози со кои брзо и лесно целосно ќе го промените вашиот изглед, но истовремено и одлично ќе чувствувате...

Водич низ светот за зависниците од кафе

Сите ние имаме свои ритуали и начини на конзумирање на кафето. Би биле изненадени на колку различни начини во светот се конзумира кафето. Сите кафе зависници, подгответе се, одиме на една мала турнеја!
Датум: 23 мај 2012
, Автор:

Извонредните слики на Ана Тереза Фернандез

Погледнете ја суптилната женска фигура протечена од линијата на четката на Ана Тереза Фернандез.