17 мај 2012 | Кафе пауза

Факти за играчките кои не сте ги знаеле

Дали знаевте дека вртењето хулахоп било забрането во Јапонија и Индонезија затоа што делувало премногу провокативно?
Датум: 17 мај 2012

Разбудете ја неговата фантазија

Мажите се визуелисти, зборовите лесно им ја поттикнуваат фантазијата, па затоа заведувањето е лесна задача за жената. Со примена на неколку лесни совети, ќе му го „свртите“ паметот и ќе му ја разбудите фантазијата.
Датум: 17 мај 2012
, Автор:

Клише филмски постери

Францускиот блогер Кристофер Куртис направил неколку монтажи од постери за филмови кои имаат иста или многу слична тематика.

Мистериозните лизгачки камења во Долината на смртта

Овие камења се движат сами, без никаква помош од човек или животни, а причините кои стојат зад овој феномен сè уште се мистерија.

Мода на иднината: неверојатен флуоресцентен фустан

Интересно, уникатно, необично... се само некои од зборовите што поминуваат низ мислите на оние кои го виделе ова видео.