04 мај 2012 | Кафе пауза

Ледено лате со карамела

Одлично ледено кафе со моќен вкус на карамела...

Подводен хотел – чудо на модерната архитектура во Дубаи

Кога говориме за револуционерен дизајн во архитектурата, Дубаи е сигурно првото нешто што ни поминува низ глава...

Топ трендови за оваа сезона

Дозволете боите да заиграат во вашиот плакар и отворете ја сезоната пролет-лето со впечатливи дезени!
Датум: 04 мај 2012
, Автор:

Нашата омилена боја зборува за нашите потреби

Бојата која најмногу ја сакаме зборува за нашите најдлабоки, а често и несвесни потреби.
Датум: 04 мај 2012
, Автор:

Најскапите начини да се искуси светот

Ако не ви се трошат премногу пари за патување, потрудете се по секоја цена да ги избегнете следните убави, но прескапи задоволства.

Реконструкција на познати филмски сцени направени на разни локации низ светот

Ален Фјуква пронашол многу оригинален начин како да ги избегне здодевните туристички фотографии.