Близначиња делат иста цуцла

Две бебиња близначиња станаа вистински хит на интернет, откако нивната мајка ја поставила снимката на која девојчињата делат една иста цуцла.

Што говори вашата долна облека за вас?

Истражувањата покажуваат дека жените во своите дваесетти и триесетти години од животниот век, обрнуваат најмногу внимание на купувањето долна облека...

Трикови и совети за подобри фотографии

Доколку се придржувате до овие трикови и совети, вашите фотографии ќе бидат многу подобри, повпечатливи и попрофесионални од досегашните.

Совршен спој на традиционален ирски танц и електронска музика

Погледнете што се случува кога чекорите во традиционалниот ирски танц ќе ги зачините со дабстеп ритам...
Датум: 03 мај 2012
, Автор:

Што би сакале адолесцентите нивните родители да знаат?

Кои се оние работи кои родителите треба да ги имаат предвид кога го градат односот со детето-адолесцент?

Јусеин Болт „пее“ и инспирира

Забавен и инспиративен ремикс од изјавите на Јусеин Болт...

Танцувајќи со невидливата светлина

Кинектот работи како камера која проектира инфрацрвени свела за да го детектира движењето. Овие светла се невидливи за човечкото око, но се гледаат под фотоапарат при користење инфрацрвена технологија.