Поезија: Ноќи кои раѓаат незаборав

Пролетните ноќи раѓаат незаборав, ја појат душата и очите. Шепотат... таму некаде под ѕвезденото небо блеска чиста љубов посеана, опива мирисот од сочните бакнежи.
Датум: 22 апр 2012
, Автор:

Расцветена пролет во различни делови од светот

Погледнете ги прекрасните расцветени црешови дрвја фатени од страна на објективот, во различни делови на светот.
Датум: 22 апр 2012
, Автор:

Извадоци од дневникот на Ана Франк

„Ја смирувам совеста со мислата дека е подобро тешките зборови да се стават на хартија, отколку мајка ми да ги носи во срцето.“
Датум: 22 апр 2012
, Автор:

Астрологијата и љубовните комбинации

Оваа пролет љубовта веќе се чувствува во воздухот. Дознајте што велат ѕвездите за астролошките љубовни комбинации, кои знаци ги привлекувате, а кои треба да ги одбегнувате.
Датум: 22 апр 2012

Музика отсвирена на инструменти од природата

Исклучете ги сите звуци од главата и препуштете се на она што може да се отсвири со помош на природата.

Тропскиот вкус на смудито

Ви нудиме три здрави и вкусни рецепти за убав и енергичен викенд...
Датум: 22 апр 2012
, Автор: