Водич за фризури за долга коса

Одењето во салон бара време и средства, кои не сме сите во можност секојдневно да ги одвојуваме, а сепак сите сакаме да изгледаме убаво, привлечно и секогаш со средена фризура.
Датум: 16 апр 2012
, Автор:

Безобразен мајмун не знае да се однесува со дама

Овој енергичен мајмун ѝ покажува на мачката колку голем „фраер“ е. :)

Уметноста на живеењето

Кога бев млад, бев идеалист. Каде и да погледнев, наоѓав убавина, восхит и смисла...
Датум: 16 апр 2012
, Автор:

1 љубовен пар во 9 различни варијанти

Со различна облека, шминка и бујна креативност, шпанските љубовни партнери создале серија фотографии во кои тие го менуваат својот изглед во 9 сосема различни стилови.

Кафе на иднината

Подгответе го утринското кафе со помош на вашиот ајфон или ајпад. Тоа ви го овозможува ултрамодерниот автомат за кафе „Top Brewer“.
Датум: 16 апр 2012
, Автор: