04 април 2012 | Кафе пауза

Како да станете успешен лидер?

Потребни се време и посветеност за да се развијат лидерските особини. Но, напорот се исплатува. Сетете се, ниеден лидер не се родил како таков.
Датум: 04 апр 2012

Оригинални амбалажи на неколку кафе-брендови

Ова се само мал дел од неколку светски кафе-брендови кои се погрижиле нивната амбалажа да се двои помеѓу останатите...

Нова девојка (New Girl)

Интересна серија за една уште поинтересна девојка...
Датум: 04 апр 2012
, Автор:

Интервју со „Steel Temple“

„Kога Whitesnak ќе ни бидат предгрупа на нас, тогаш ќе биде големиот успех. Се разбира, се шегуваме. :-)“
Датум: 04 апр 2012
, Автор:

Како би изгледале Фејсбук, Твитер и Гугл во 80-тите?

Веб-сајтот „Squirrel-monkey“ објави интересни видеа, во кои се прикажани овие денешни мега-успешни сервиси, доколку би биле стартувани во DOS во 80-тите години од минатиот век.

Инспиративни цитати од Винстон Черчил

Неколку цитати од Винстон Черчил кои ќе ве инспирираат, замислат и насмеат...

Најдобрите 15 места за живеење

Најголемите и најпознатите светски градови најчесто и не нудат најдобри услови за живеење заради високиот степен на криминал и сообраќајниот метеж. Според повеќето критериуми, еве ги најдобрите 15 места за живеење...
Датум: 04 апр 2012

Неверојатно реалистични интерактивни илустрации

Врвно изработените илустрации направени со големо влијание многу лесно можат да се помешаат со фотографии. На прв поглед ќе си помислите дека луѓето се со вас во просторијата.