01 април 2012 | Кафе пауза

Генетски тест може да ви ги предвиди шансите за достигнување 100 години

Научниците велат дека можат да предвидат дали некој може да ја доживее 100-та година од својот живот и тоа со точност од 85%, со помош на тестот за здраво генетичко стареење...

Најдобрите бесплатни креатори на веб-сајтови

Во последно време стана доста популарно да се користат различни креатори на веб-сајтови. Тие нудат готови темплејти (шаблони) од кои корисникот може да одбере еден, кој најмногу му се допаѓа за својот сајт.

Киндер бајадера

Вкусен десерт, погоден за секој ден...

Кинескиот хороскоп и изборот на професија

Кинескиот хороскоп има 12 знаци и се користи за разни предвидувања. Знакот во кинескиот хороскоп се одредува според годината на раѓање. Што вели вашиот знак за изборот на професијата?
Датум: 01 апр 2012

Насмејте се од срце со шегите на најзабавниот жонглер Мајкл Дејвис

Ако жонглирањето го зачините со квалитетна доза хумор, го добивате Мајкл Дејвис. Со својата досетливост и неспорните вештини, тој ја забавува публиката повеќе од 25 години.
Датум: 01 апр 2012
, Автор: