Танцот на малите водени капки

Прекрасни фотографии создадени од танцот на малите водени капки...

7 едноставни вежби за затегнување на телото кои можете да ги правите дома

Супер би било доколку сите дома имавме посебна соба за фитнес. Но бидејќи тоа е само далечен сон на повеќето луѓе, еве неколку едноставни вежби за кои не ви се потребни специјални направи...

9 највлијателни модни икони

Утврдувањето на тоа што најдобро прилега на физичкиот изглед , карактер , темперамент и правилниот начин на нивно носење им помогнало на одредени дами на „невин“ начин себеси да се изградат во модни икони.
Датум: 28 мар 2012
, Автор:

Допир (Touch)

ТВ серија за неверојатната поврзаност на луѓето низ целиот свет...

Победникот помеѓу чувствата

Еднаш многу одамна, сите чувства се беа собрале на една ливада. Им било здодевно па лудоста предложила да играат криенка...
Датум: 28 мар 2012
, Автор:

На кафе во Прага

По долгите прошетки низ магичните улици на Прага, направете кафе пауза во едни од најпознатите кафе барови во Европа.
Датум: 28 мар 2012
, Автор:

Уникатно дизајнирани хотели

Во изминатите неколку години, врвни модни дизајнери открија нов пазар за развој на нивната дејност – дизајнирање хотели. Тие дизајнираа уникатни соби ширум светот за да ги задоволат вкусовите на патниците.
Датум: 28 мар 2012

Супер дизајнирани шатори за позабавно кампување

Наместо вообичаениот изглед чија цел е камуфлажа и целосно претопување со природата, ова ограничено издание шатори овозможува да бидете забележани во околината...