25 март 2012 | Кафе пауза

Астрологијата и мислењето на мажите за половата еднаквост

Најголема слобода ќе ви дадат воздушните знаци, јарецот пак е отворено против правата на жените, а ракот...

Грандиозниот врв Матерхорн во Швaјцарија

Прекрасениот грандиозен врв Матерхорн во Швајцарија е предизвик за сите алпинисти, иако повеќе од 500 планинари загинале обидувајќи се да го освојат.

12 анимирани филмови од Дизни кои никогаш нема да ги заборавиме

И по 80 години, анимираните генијални дела на Волт Дизни сè уште се едни од најгледаните во светот. Почнувајќи од 1937 година, па сè до денес снимени се околу 50 неверојатни филмови...

Сникерс топчиња

Легендарниот вкус на вкусното чоколадо, приготвен во домашна атмосфера...

Тунелот на љубовта

Романтичен, но истовремено и мистичен, овој тунел претставува вистинско чудо на природата.