Владимир Путин – современиот Чак Норис

Зборуваме за поранешниот агент на КГБ, а денес руски претседател Владимир Путин, кој во потрагата по публицитет веќе му го презема угледот на легендарниот акционен херој и спасител.
Датум: 22 мар 2012
, Автор:

Риби и лав – пријателска комбинација

Лавот обожува да го „потхранува“ кревкото его на рибата со екстравагантни комплименти и промислени подароци, а никој не ја цени неговата дарежливост, повеќе од неа.

Неколку совети за одржување на цврстината на вашата врска

Неколку начини кои барем ќе ви пружат мала помош при враќање на довербата, љубовта и забавата помеѓу вас...

Интервју со бендот „Т.Б. Трачери“

„Ние сме рокенрол бенд, не постои поинаква дефиниција за нас“. - Т.Б. Трачери
Датум: 22 мар 2012
, Автор:

Фантастични слики од потонатиот Титаник

Наредниот месец, поточно на 14 април ќе се одбележат 100 години од катастрофалната несреќа на бродот Титаник. За да го одбележат овој јубилеј „National Geographic“ објавија нови слики од потонатиот брод...

Како до високи резултати на испитите?

Краток водич за организација на вашето учење една недела пред полагање, кој доколку целосно го почитувате ќе ви донесе високи резултати на испитите.

Креативни држачи за вашиот прибор за пишување

Овие интересни држачи ќе ја поттикнат вашата креативност...
Датум: 22 мар 2012
, Автор:

Неодолив танц на 2-годишно детенце

Вилијам Штокебро има само две години, а веќе знае како да ја „запали“ сцената. Погледнете ја неговата уникатна детска верзија на тешкиот американски танц џајв, која слатко ќе ве изнасмее. :-)
Датум: 22 мар 2012
, Автор: