Љубовен астролошки профил за машки риби

Машките риби, пред сѐ се личности кои во секој момент ќе ви пружат поддршка и ќе ви дадат сочувство, за сето она коешто во моментот се случува во вашата глава.

Џим Парсонс како Шелдон во „Теоријата за Биг Бенг“

„Она што најмногу ми се допаѓа кај Шелдон е начинот на кој се обидува да реши големи научни проблеми. Ми се допаѓа и како неговото научно резонирање често не функционира во реалниот свет...“
Датум: 21 мар 2012
, Автор:

Во духот на пролетната еуфорија

„Со доаѓањето на пролетта, природата ни вели: Ајде да се забавуваме.“

Кафе равенки

Дали обожавате да пиете еспресо? Ова интересно кусо анимирано видео го има направено Винсент Ламерс, кое набрзина ги објаснува постапките за правење на сите видови кафиња кои се на база на еспресо.

6 причини зошто да волонтирате

Можеби ќе ви изгледа чудно, но работата која ќе ја извршите без никаков надомест може да ви донесе големи придобивки.

Што открива ракописот за вашиот карактер?

Вашиот ракопис говори за вашата личност повеќе отколку што мислите. Ова го тврдат графолозите, кои се бават со анализа на ракописите. Па затоа земете лист и пенкало, напишете една реченица и дознајте...

Основни форми на женското тело

Каква форма има вашето тело, на што да обрнете внимание и како да го одберете вистинското парче облека според вашата форма?
Датум: 21 мар 2012
, Автор:

Неверојатни скулптури од песок

За некои, песокот не е само игра. Правењето скулптури од песок преминува во вистинска уметност, а не е само забавна активност додека се печеме на плажа.