07 март 2012 | Кафе пауза

Очи широко отворени со новиот LG OLED 3D телевизор

Телевизорот има неверојатни перформанси. Боите се исклучително живи, црната е зифт црна, има молскавично брзо време на реакција и неверојатна острина на движењата.

Летајте без граници

Според многумина левитацијата е невозможна, но ако ја употребите вашата имагинација и неколку трикови ништо не е недостижно.
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

7 грешки при изборот на куче

Доколку ви е во план да купувате или да вдомите куче, избегнувајте ги овие седум грешки, за кои можеби не сте сѐ уште свесни.

10 знаци дека почнувате да се заљубувате

Кога пупките се расцветуваат и природата зеленее, изгледа и нашето срце почнува побрзо да чука. Ако почнаа да ве наросуваат романтични чувства, ова се 10-те симптоми по кои ќе познаете дали сте заљубени.
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

10 интересни работи што треба да ги направите во Јапонија

Позната и под името „Земја на изгрејсонцето“, Јапонија нуди можност за искусување многу интересни и забавни нешта. Доколку некогаш ја посетите...
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

Живот на далечинско управување

Замислете, седнувате пред телевизорот, го земате далечинското во рака и пуштате телевизија, ја намалувате светлината на ламбите и ја заклучувате вратата без да направите ниту чекор. Сето тоа со вашето магично далечинско...
Датум: 07 мар 2012
, Автор:

Највисоките работи во светот

Знаете ли кои се највисоките работи во светот? Највисоката зграда, највисокиот водопад, највисокиот мост...?
Датум: 07 мар 2012

Запознајте го Шег и неговите кул илустрации

Џош Егл (Josh Agle), познат како Шeг, е американски уметник, илустратор и дизајнер кој работи во Јужна Калифорнија. Прекарот Шег го добил како комбинација од последните две букви од името и првите две букви од презимето.
Датум: 07 мар 2012
, Автор: