Најпознатите дијаманти низ историјата

Дијамантите, како неуништливи скапоцени камења, претставувале мета за многу владетели и за нив се воделе едни од најкрвавите битки низ историјата...

Незаборавна роденденска честитка од баба и дедо Нелсон

Заборавете на обичната и досадна роденденска честитка. Кога баба Маргарет и дедо Боб му посакуваат роденден на својот внук, тие тоа го прават со стил.
Датум: 25 феб 2012
, Автор:

Модерна куќа во Беверли Хилс за која сите би сонувале

Со големина од 790 метри квадратни, овој дом е еден од најуникатните во околината на Беверли Хилс и пошироко.

Путер од јаткасти плодови и нутела

Многу вкусен путер, како да е создаден за да го мачкате на лепче секое утро...

Интересни дрвја со несекојдневен облик

Погледнете ги овие дрвја кои природно, сами по себе или со умешноста и со мала помош од човековиот фактор израснале во неверојатни светски атракции.
Датум: 25 феб 2012
, Автор: