27 јануари 2012 | Кафе пауза

Интересни маркетинг постери против пушење

Рекламите против пушење со сигурност се едни од најкреативните, па затоа и добро си ја вршат работата за која се наменети...

Грамофон кој произведува музика од дрвени плочи

Bartholomäus Traubeck создал модифициран грамофон, кој произведува звуци од парчиња дрво. Прстените во пресекот на дрвените плочи, кои покажуваат колку е тоа старо, ги конвертира во звуци на пијано.
Датум: 27 јан 2012
, Автор:

Дилемата (The Dilemma)

Филм за неверството и за дилемите кои можат да произлезат од него и да нè доведат во многу непријатни ситуации...
Датум: 27 јан 2012
, Автор:

Пунч од кафе

Волшебен вкус кој ќе го воодушеви цело друштво...

Како би изгледале Бивис и Батхед во реалниот живот?

Сте се запрашале ли некогаш како цртаните ликови Бивис и Батхет би изгледале во реалниот живот? Можност да дознаете ви нуди професионалниот филмски шминкер, Кевин Киркпатрик.
Датум: 27 јан 2012
, Автор:

Запознајте го професионалниот раскинувач на љубовни врски

За само 5 британски фунти, тој ќе му објасни на вашиот партнер дека не можете повеќе да бидете во врска со него.

Удобна и функционална фотелја

Фотелјата е практична и штеди простор. Таа е шуплива околу седиштето, со што ви овозможува да ја користите и како еден вид полица.
Датум: 27 јан 2012
, Автор: