Лоши навики кои нè прават несреќни

Зошто на сите нам ни е тешко да преминеме преку лошите навики кои нè уназадуваат, ни ги рушат соништата, нè прават подебели и нè спречуваат да бидеме поедноставни и посреќни?

Кој ги прогонува богатите и славните?

Не им е лесно ниту на познатите. Парите и огромното обезбедување околу нив, понекогаш не се доволни да ги заштитат од опседнатите фанови...
Датум: 26 јан 2012
, Автор:

Како изгледаше „Твитер“ во 1991 година?

Ова интересно кратко стрипче во четири едноставни илустрации ќе ви објасни како функционирал „Твитер“ во 1991 година.

Најчестите грешки на интервју за работа

Интервјуата за работа се навистина стресни. За таа цел ние ви ги претставуваме четирите најчести грешки кои можат да го уништат вашето интервју за работа и начините да го избегнете ваквиот исход.

Фантастичните летечки книги на господин Морис Лесмор

Најголема страст му се книгите, а по една голема бура ќе одлета во земја на чудата каде што тие се живи суштества...

Неверојатен иглу хотел

Секоја година тимот на „Iglu-Dorf“ создава неверојатни иглу хотели на неколку различни места на Алпите и на Пиринеите. Потребни се околу 3.000 тони снег за да биде изграден секој дел од комплексот.

Слатко девојче се труди да дувне свеќа

Видеото ќе ве изнасмее и ќе му даде одличен позитивен импулс на вашиот ден.

Фотограф кој замотува луѓе во пластични кеси

Токискиот фотограф Хал наоѓа љубовни партнери, ги става во пластична кеса, го извлекува воздухот со правосмукалка и создава чуден тип уметност...