14 јануари 2012 | Кафе пауза

Како да се лакирате за вашиот маникир подолго да трае?

Познатите стилисти за нокти Енџ и Вернајс Вокер, велат дека лакот за нокти може да изгледа добро дури до 10 дена по нанесувањето, доколку се следат овие неколку едноставни совети.

Што сè се заборава по хотелите?

Во хотелите низ светот, гостите секојдневно забораваат дел од нивните лични работи. Во британскиот хотел „Травелоџ“, собарките пронашле дури и 18-месечно бебе.
Датум: 14 јан 2012
, Автор:

5 работи што треба да престанете да ги правите во 2012 година

Одвојте дел од вашето скапоцено време и посветете неколку минути на ден размислувајќи колку продуктивно го трошите времето од денот и како да скратите на губење време на „непотребни“ работи.
Датум: 14 јан 2012
, Автор:

Топ 10 работи за коишто луѓето повеќе не плаќаат

Клучниот збор кој во последно време многу често се поврзува со интернетот е „бесплатно“. Па, како би можеле да се заработат пари од бесплатни работи? Останува на компаниите сами да си откријат начин, додека пак за останатите...
Датум: 14 јан 2012
, Автор:

Мали и вкусни мафини

Мафини е американско-англиско име за брз леб што се пече во мали порции. Засукајте ги ракавите и подгответе некоја од предложените рецепти. Изненадете ги вашите блиски, поканете ги заедно да ги вкусите...
Датум: 14 јан 2012
, Автор: