13 јануари 2012 | Кафе пауза

Јарец и рак – пријателска комбинација

Овие пријатели имаат една специфична заедничка карактеристика, а тоа е одличната смисла за хумор која ја поседуваат.

Десет коктели за дочек на Стара Нова година

Следуваат 10 коктели кои ќе го продолжат вашето празнично расположение и кои одлично ќе се вклопат во вашата староновогодишна прослава. Сите се креација на Џаред Лакс, визуелен уметник...
Датум: 13 јан 2012
, Автор:

Куќа од соништата (Dream House)

Филм за животните трагедии и за игнорирањето на суровата реалност со која мораме да се соочиме за да продолжиме со животот...
Датум: 13 јан 2012
, Автор:

Кафе Романса

Прекрасно и необично подготвено еспресо за убаво и романтично расположение...
Датум: 13 јан 2012
, Автор:

26 начини да си го направите животот позабавен

Што е тоа што животот го прави забавен? Дали тоа за вас значи дека треба да станете шпион, да возите автомобил со екстремна брзина или да нуркате во океан?
Датум: 13 јан 2012
, Автор:

Избор на кариера според видот на интелигенцијата

Сите ние имаме потенцијал да вежбаме група интелектуални способности во различен период од нашиот живот. Но, сепак постојат некои области во кои сме природно подобри. Тоа е одредено од видот на интелигенција...

Уште еден фантастичен концепт за Ферари

Овој маркантен спортски убавец го освои второто место за дизајн на натпреварот организиран од „Ферари“.

Поларните животни и нивната зимска идила

Суровите зимски денови и температурите под нулата се животна средина на многу поларни видови. Погледнете ја оваа галерија на фотографии од животни и нивната зимска идила.