08 јануари 2012 | Кафе пауза

Годишен хороскоп за 2012

Оваа година ќе донесе некои позитивни промени во животот на скоро сите знаци во Зодијакот. Погледнете каква ќе биде 2012 г. за секој од хороскопските знаци.
Датум: 08 јан 2012
, Автор:

Струјни кола изработени од хартија, пенкало и магнети

Погледнете како со комбинирање на овие три работи може да направите интересен прекинувач, да произведете светлина или пак музика.
Датум: 08 јан 2012
, Автор:

Кучињата и 2-годишните деца подеднакво разбираат

Научниците откриле дека овие најценети домашни миленичиња, покрај на зборовите, реагираат и на гестикулациите и на емоциите од нивните сопственици.
Датум: 08 јан 2012
, Автор:

Катедрала од живи дрвја

За 15 години, благодарение на поставената конструкција, на ова место ќе се појави неверојатна природна катедрала.

Како реагираат мажите кога се лажно обвинети за прељуба?

Оваа одлична скриена камера ќе ве насмее до солзи. Станува збор за интересен трик кој две девојки го изведуваат...