10 декември 2011 | Кафе пауза

Скијање на вода на шанкерско столче

Креативниот американец од Мисури, САД, покрај тоа што успева да седне на шанкерското столче, тој во еден момент се качува на него и исправено стои.
Датум: 10 дек 2011
, Автор:

Каде живееше Лени Кравиц?

Лоцирана во секогаш сончевата Флорида, оваа прекрасна вила опкружена со палми и преполна со луксузен мебел, до пред кусо време беше во сопственост на познатиот пејач Лени Кравиц.

Машки сендвич

Голем, полн и вкусен - таков е овој сендвич...

23 неверојатни фотографии со животни од 2011

Збир на интересни фотографии од животни сликани изминатава година кои изобилуваат со радост, среќа, тага, лојалност и посветеност...